Piccalilly
Pantaloni scurți

Pantaloni scurți reversibili cu imprimeu rațe

80,00 lei
Economisești 50,00 lei
130,00 lei
Preț recomandat de furnizor
Ultimele produse disponibile în stoc.
Livrare gratuită la comenzi peste 189 lei
Retur facil dacă te răzgândești
Plătești securizat în siguranță

Detalii produs

Pantaloni scurți reversibili pentru copii. O față are imprimeu cu rațe, cealaltă față are dungi verticale. Are buzunare. Are talie elastică.

Certificat GOTS și fabricat conform celor mai înalte standarde etice.

Proiectat în Marea Britanie și fabricat conform celor mai înalte standarde etice.

100% Bumbac Organic Interlock.

Compoziție: 100% bumbac organic.


Despre Piccalilly

Dar... nu tot bumbacul organic este creat egal. Piccalilly folosește doar bumbac organic certificat GOTS pentru îmbrăcăminte, deoarece este singura garanție că obții produsul autentic. Obține bumbacul organic fără substanțe chimice dintr-un proiect uimitor numit Chetna Organic. Este un program de bumbac echitabil cu o misiune de a îmbunătăți nivelul de trai al fermierilor mici, făcându-și sistemele agricole mai durabile și mai profitabile. 

Fermierii Chetna dețin, de asemenea, o cotă de 10% din fabrica care produce hainele Piccalilly, iar fermierii de bumbac sunt prefinanțați și li se garantează prețuri stabile pentru bumbac și un bonus pentru a fi cheltuit în comunitatea lor locală.

Toată îmbrăcămintea este fabricată conform celor mai înalte standarde etice în fabrici complet auditate.

În 2008, Chetna a devenit prima organizație de fermieri de bumbac din India care a primit certificare Fairtrade. Tot bumbacul este cultivat de mici fermieri fără utilizarea muncii copiilor, a substanțelor chimice și a OMG-urilor.

Produsele fabricate folosind bumbacul Chetna au o urmărire completă până la câmpurile fermierilor în care a fost crescut!

Este mai sănătos. Bumbacul convențional este una dintre culturile cele mai intens tratate. Bumbacul nostru organic este cultivat fără utilizarea pesticidelor și îngrășămintelor chimice, făcându-l mai blând pentru pielea delicată. Este și mai sănătos pentru fermierii care îl cresc și mai sănătos pentru ecosistemele sălbatice.

Este mai echitabil. Plătim un preț corect pentru îmbrăcămintea noastră, asigurându-ne că fermierii care cultivă bumbacul nostru și persoanele care fac îmbrăcămintea noastră primesc un salariu decent. Lucrătorii noștri din industria îmbrăcămintei primesc beneficii suplimentare, inclusiv prânzuri gratuite, îngrijire medicală și finanțare pentru educația lor.

Este mai bun. Hainele Piccalilly sunt făcute pentru copii, nu de copii. 

Prietenos cu planeta. Aici la Piccalilly alegem să lucrăm puțin diferit. În beneficiul planetei, cream colecții noi în mod responsabil, încercând să reducem impactul nostru. Folosim tot materialul nostru virgin rămas pentru a crea game Upcyle. Și proprietatea noastră independentă ne asigură că niciodată nu trebuie să punem profitul mai presus de valorile noastre de bază.

Iubit de părinți. Piccalilly câștigat Platină pentru "Cel mai bun brand de modă eco în Junior Design Awards", am fost finaliști în "Premiile Progressive Preschool 2021", precum și în Premiile Industriei Nursery și Premiile Prima Baby Fashions.


-38%
98
Pantaloni scurți reversibili cu imprimeu rațe
Pantaloni scurți reversibili cu imprimeu rațe
Pantaloni scurți reversibili cu imprimeu rațe
Pantaloni scurți reversibili cu imprimeu rațe