Email
Abonează-te la newsletter și ai reducere la prima comandă!
Ky Ky Kids
Rochii

Rochie de ocazie cu imprimeu floral Lale bej

125,00 lei
Economisești 125,00 lei
250,00 lei
Preț recomandat de furnizor
Livrare gratuită la comenzi peste 189 lei
Retur facil dacă te răzgândești
Plătești securizat în siguranță

Detalii produs

  • Rochie elegantă cu un imprimeu floral deosebit, o fundă mare în zona taliei și perluțe cusute. Designul rochiei o face perfectă pentru evenimentele speciale.
  • Îngrijire: Se spală pe dos la maxim 40 grade alături de culori similare. Se calcă la temperaură scăzută.
  • Stilizat în Irlanda. Fabricat în Turcia.

Ky Ky Kids

Ky Ky Kids a început ca o afacere de familie: s-a născut un băiețel pe nume Kaya și mama acestuia, ca orice proaspăt părinte, a vrut ceva cu totul “diferit” pentru copilul său în materie de haine, ceva de foarte bună calitate, durabil, confortabil, la un preț cât mai accesibil. Așa că a început să caute materiale calitative și, înainte de a ajunge la haine, s-a apucat de confecționarea lenjeriei de pat pentru bebeluși. De aici până la o afacere prosperă în domeniul modei nu a mai fost decât un pas.

Colecția de îmbrăcăminte pentru copii Ky Ky Kids se diferențiază prin dorința de a oferi copiilor cu vârste cuprinse între 0 și 6 ani haine și accesorii vestimentare diferite față de ce se găsește în magazinele brandurilor competitive. Cu un design atrăgător, prin calitatea materialelor, prin funcționalitate și rezistență, hainele semnate Ky Ky Kids sunt un exemplu de perfecționism și o dovadă a faptului că dacă pui pasiune în ceea ce faci, rezultatul final este unul de excepție.


-50%
Rochie de ocazie cu imprimeu floral Lale bej
Rochie de ocazie cu imprimeu floral Lale bej
Rochie de ocazie cu imprimeu floral Lale bej

Rochii

Recomandări rochii pentru bebeluși: fetițe; copii: fete; vârsta: 9-12 luni și 2-3 ani.

Rochii →