Fred's World
Salopete exterior

Salopetă fudge din lână fleece

Preț recomandat de furnizor: 430,00 lei
Summer Sales
204,00 lei
Economisești 226,00 lei (52%)
240,00 lei
Economisești 190,00 lei
Livrare gratuită la comenzi peste 189 lei
Retur facil dacă te răzgândești
Plătești securizat în siguranță

Detalii produs

Salopetă minunată, moale și perfectă pentru vremea rece.

Se închide cu nasturi din nucă de cocos.

Salopeta din lână fleece are o glugă simpatică de elf, iar manșetele sunt reversibile pentru a ține cald mânuțelor și piciorușelor.

Are croială generoasă pentru a oferi spațiu pentru scutec și mișcare.

Lâna reglează temperatura corpului, are proprietăți antibacteriene, respinge umezeala. Copilul se va simți confortabil indiferent de temperatură.

Acest produs este certificat Naturetexx® Plasma și GOTS Organic.

Deși lână are proprietăți de auto-curățare și nu trebuie spălată des, știm că micuții murdăresc ușor hăinuțele. Salopeta poate fi spălata la mașina de spălat la temperaturi de maxim 30 de grade Celsius.

Compoziție: 100% lana organica.


Despre Fred's World

Produsele Fred’s World sunt lucrate mare. Alegeți în funcție de înălțimea copilului sau contactați-ne pentru a vă ajuta să alegeți mărimea perfectă.

Bumbacul și lâna sunt organice, certificat GOTS. Chiar și cei mai micuți copii vor observa cât de fine sunt materialele folosite și ce frumos se păstrează spălare după spălare.  

Fred’s World by Green Cotton creează hăinuțe durabile cu accent pe dezvoltarea armonioasă a copiilor. Nu sunt hăinuțe pentru prinți și prințese, ci pentru copii activi care se bucură de viață în hăinuțe practice. 

Fred’s World este un brand Green Cotton deținut de Novotex, compania care a creat primul tricou din bumbac organic certificat. Este companie adeseori premiată pentru produsele sale. Designul este scandinav, iar hăinuțele sunt realizate în Europa. Certificările GOTS (pentru bumbac și lână) și Oeko-Tex Standard 100 (pentru produsele din poliester reciclat) confirmă atenția companiei pentru mediu și dezvoltare durabilă.


-52%
Salopetă fudge din lână fleece
Salopetă fudge din lână fleece
Salopetă fudge din lână fleece
Salopetă fudge din lână fleece
Salopetă fudge din lână fleece
Salopetă fudge din lână fleece

Salopete exterior

Recomandări salopete exterior pentru vârsta: 0-1 luni, 1-3 luni, 3-6 luni, 6-9 luni, 9-12 luni, 12-18 luni, 18-24 luni și 2-3 ani; bebeluși: băieței și fetițe; copii: fete și băieți.

Salopete exterior →