Fred's World
Salopete lungi

Salopetă fudge din lână organică 100%

Preț recomandat de furnizor: 220,00 lei
Summer Sales
120,00 lei
Economisești 100,00 lei (45%)
160,00 lei
Economisești 60,00 lei
Livrare gratuită la comenzi peste 189 lei
Retur facil dacă te răzgândești
Plătești securizat în siguranță

Detalii produs

Salopetă din lână organică pentru copii.

Este potrivită pentru orice anotimp deoarece materialul respiră bine şi ajută la reglarea temperaturii corpului, absoarbe transpiraţia şi păstrează confortul termic.

Acest produs este certificat Naturetexx® Plasma și GOTS Organic.

Deși lână are proprietăți de auto-curățare și nu trebuie spălată des, știm că micuții murdăresc ușor hăinuțele. Body-ul poate fi spălat la mașina de spălat la temperaturi de maxim 30 de grade Celsius.

Compoziție: 100% lana organica.


Despre Fred's World

Produsele Fred’s World sunt lucrate mare. Alegeți în funcție de înălțimea copilului sau contactați-ne pentru a vă ajuta să alegeți mărimea perfectă.

Bumbacul și lâna sunt organice, certificat GOTS. Chiar și cei mai micuți copii vor observa cât de fine sunt materialele folosite și ce frumos se păstrează spălare după spălare.  

Fred’s World by Green Cotton creează hăinuțe durabile cu accent pe dezvoltarea armonioasă a copiilor. Nu sunt hăinuțe pentru prinți și prințese, ci pentru copii activi care se bucură de viață în hăinuțe practice. 

Fred’s World este un brand Green Cotton deținut de Novotex, compania care a creat primul tricou din bumbac organic certificat. Este companie adeseori premiată pentru produsele sale. Designul este scandinav, iar hăinuțele sunt realizate în Europa. Certificările GOTS (pentru bumbac și lână) și Oeko-Tex Standard 100 (pentru produsele din poliester reciclat) confirmă atenția companiei pentru mediu și dezvoltare durabilă.


-45%
Salopetă fudge din lână organică 100%
Salopetă fudge din lână organică 100%
Salopetă fudge din lână organică 100%
Salopetă fudge din lână organică 100%

Salopete lungi

Recomandări salopete lungi pentru vârsta: 0-1 luni, 1-3 luni, 3-6 luni, 12-18 luni, 18-24 luni și 2-3 ani; bebeluși: fetițe și băieței; copii: fete și băieți.

Salopete lungi →