Musli
Căciuli

Căciulă mov tricotată cu ciucuraș pentru bebeluși

Preț recomandat de furnizor: 100,00 lei
Mega Reduceri
39,00 lei
Economisești 61,00 lei (61%)
60,00 lei
Economisești 40,00 lei
Livrare gratuită la comenzi peste 189 lei
Retur facil dacă te răzgândești
Plătești securizat în siguranță

Detalii produs

Căciulă mov tricotată din bumbac organic pentru bebeluși.

Are ciucuraș.

Compoziție: 100% bumbac.


Despre Musli

Produsele Müsli sunt lucrate mare. Alegeți în funcție de înălțimea copilului sau contactați-ne pentru a vă ajuta să alegeți mărimea perfectă.

Bumbacul și lâna sunt organice, certificat GOTS. Chiar și cei mai micuți copii vor observa cât de fine sunt materialele folosite și ce frumos se păstrează spălare după spălare.

Müsli este un brand autentic ce oferă hăinuțe confortabile cu imprimeuri în culori minunate. Sunt hăinuțe care oferă copiilor libertate de mișcare.

Müsli este un brand Green Cotton deținut de Novotex, compania care a creat primul tricou din bumbac organic certificat. Este companie adeseori premiată pentru produsele sale. Designul este scandinav, iar hăinuțele sunt realizate în Europa. Certificările GOTS (pentru bumbac și lână) și Oeko-Tex Standard 100 (pentru produsele din poliester reciclat) confirmă atenția companiei pentru mediu și dezvoltare durabilă.

 


-61%
Căciulă mov tricotată cu ciucuraș pentru bebeluși
Căciulă mov tricotată cu ciucuraș pentru bebeluși
Căciulă mov tricotată cu ciucuraș pentru bebeluși

Căciuli

Recomandări căciuli pentru vârsta: 3-6 luni, 9-12 luni, 12-18 luni, 18-24 luni și 2-3 ani; bebeluși: băieței și fetițe; copii: băieți și fete.

Căciuli →