Fred's World
Colanți

Colanți maro cu imprimeu blăniță de pisică

Preț recomandat de furnizor: 100,00 lei
Lichidare de stoc
25,00 lei
Economisești 75,00 lei (75%)
70,00 lei
Economisești 30,00 lei
Livrare gratuită la comenzi peste 189 lei
Retur facil dacă te răzgândești
Plătești securizat în siguranță

Detalii produs

Colanți confortabili cu imprimeu pisici.

Acești colanți sunt realizați din bumbac organic de înaltă calitate. Colanții pentru copii sunt rezistenți, își păstrează forma, moliciunea și culoarea spălare după spălare. Sunt gândiți în cel mai mic detaliu pentru a fi confortabili, pentru a permite libertatea de mișcare a micilor exploratori și pentru a putea fi purtați cât mai mult timp.

Colanții sunt confecționați din bumbac organic certificat GOTS (Global Organic Textile Standard), ceea ce asigură nu numai calitatea și confortul materialului, ci și faptul că procesul de producție respectă standardele ridicate de sustenabilitate și protecție a mediului înconjurător.

  • Colanți maro cu imprimeu blăniță de pisică;
  • Cel mai fin și mai rezistent bumbac organic certificat GOTS;
  • Compoziție: 95% bumbac organic, 5% elastan;
  • Fabricat în Ucraina.

Produsele Green Cotton sunt lucrate mai mare. Iată ghidul de mărimi:

  • Mărimea 56 - 0-3 luni;
  • Mărimea 62 - 3-6 luni;
  • Mărimea 68 - 6-9 luni;
  • Mărimea 74 - 9-12 luni;
  • Mărimea 80 - 12-18 luni;
  • Mărimea 86 - 18-24 luni.

Despre Fred's World

Produsele Fred’s World sunt lucrate mare. Alegeți în funcție de înălțimea copilului sau contactați-ne pentru a vă ajuta să alegeți mărimea perfectă.

Bumbacul și lâna sunt organice, certificat GOTS. Chiar și cei mai micuți copii vor observa cât de fine sunt materialele folosite și ce frumos se păstrează spălare după spălare.  

Fred’s World by Green Cotton creează hăinuțe durabile cu accent pe dezvoltarea armonioasă a copiilor. Nu sunt hăinuțe pentru prinți și prințese, ci pentru copii activi care se bucură de viață în hăinuțe practice. 

Fred’s World este un brand Green Cotton deținut de Novotex, compania care a creat primul tricou din bumbac organic certificat. Este companie adeseori premiată pentru produsele sale. Designul este scandinav, iar hăinuțele sunt realizate în Europa. Certificările GOTS (pentru bumbac și lână) și Oeko-Tex Standard 100 (pentru produsele din poliester reciclat) confirmă atenția companiei pentru mediu și dezvoltare durabilă.


-75%
Colanți maro cu imprimeu blăniță de pisică
Colanți maro cu imprimeu blăniță de pisică
Colanți maro cu imprimeu blăniță de pisică