Email
Abonează-te la newsletter și ai reducere la prima comandă!
Desigual
Pantaloni și jeans

Colanți negri cu model și imprimeu abstract

99,00 lei
Economisești 62,00 lei
161,00 lei
Preț recomandat de furnizor
Livrare gratuită la comenzi peste 189 lei
Retur facil dacă te răzgândești
Plătești securizat în siguranță

Detalii produs

  • Colanți negri cu model și imprimeu la baza gleznei. 
  • Două buzunare la spate.
  • Panglică albă în talie.
  • Compoziție: 99% bumbac, 1% elastan
  • Îngrijire: Se spală pe dos la 30 grade alături de culori similare și se poate călca la temperatură scăzută.
  • Fabricat în India

Cod produs: 53P33B1 Culoare: 2000


Desigual

Recunoști imediat un produs Desigual. Imprimeurile vesele, combinațiile energice de culori, detaliile care aduc zâmbete și croielile năstrușnice fac acest brand unic și atât de iubit de copii și adulți deopotrivă.

“Nu suntem la fel!” – este sloganul unui brand de top care a reușit să transforme uriașa lume a modei într-o experiență individuală, de neuitat, pentru oricine îndrăznește să se aventureze în călătoria lor vestimentara. Totul a început într-un mod neprevăzut, așa cum se întâmplă toate lucurile memorabile când plecăm în vacanță. Thomas Meyer a transformat, într-o zi, o pereche de jeans într-o jachetă, iar astfel a apărut primul articol de îmbrăcăminte marca Desigual. Alegerea sa de a încalcă regulile modei a fost, de fapt, o manifestare creativă pe care nu a putut să și-o reprime. 

Desigual - despre și pentru persoane

Încă de la bun început, Desigual a pornit la drum cu un scop la care alții nu s-ar fi gândit: să îmbrace persoane, nu doar trupuri de oameni. Iar atenția pe care Desigual o acordă detaliilor, pentru a acoperi nevoile vestimentare ale fiecărui individ în parte, fie el adult sau copil, este pur și simplu copleșitoare.

Culoare, vitalitate și bucuria de a fi


Calitatea materialelor, combinațiile de culori, croială lejera, practică, dar foarte stilată a hainelor și diversitatea modelelor de articole și accesorii vestimentare și bucuria de se reinventa mereu – toate sunt puncte forțe ale unui brand de neegalat.

Și pentru a fi siguri că și-au făcut auzită dorința de a fi diferit prin creativitate și respectul față de aproapele lor, Desigual a reușit să fie și pe placul celor mici. Energici, mai sensibili și mereu dornici să-și asorteze hainele cu ținutele oamenilor mari, copiii se pot bucură de o linie vestimnetara marca Desigual, distinctă, perfectă pentru ei, din toate punctele de vedere. 


-38%
Colanți negri cu model și imprimeu abstract
Colanți negri cu model și imprimeu abstract
Colanți negri cu model și imprimeu abstract
Colanți negri cu model și imprimeu abstract

Pantaloni și jeans

Recomandări pantaloni și jeans pentru copii: fete; vârsta: 4-5 ani și 3-4 ani.

Pantaloni și jeans →