Cagule fete

8 produse, pagina 1/1
Filtre
Vârsta
Bebeluși
Copii
Marime
Marci

Dacă nu ai deja în garderoba micuțului tău și o cagulă pentru copii îți recomandăm să achiziționezi una cât de curând. O căciulă tip cagulă pentru copii poate oferi protecția necesară împotriva frigului în zilele friguroase de iarnă, dar poate fi purtată și în zilele mai reci de primăvară sau toamnă.

În magazinul nostru online îți punem la dispoziție o gama largă de cagule pentru copii, atât pentru fete cât și pentru băieți, dar și pentru bebeluși. Poți opta pentru cagule din bumbac sau din lână, de la vârsta de 0-3 luni până la 3 ani ani, Green Cotton, Musli sau Petit Piao fiind doar câteva dintre brand-urile de la care poți alege cagule pentru copii.

Comandă cagule pentru copii de pe Colorada.ro

Indiferent că ai nevoie de o cagulă pentru bebeluși sau de o cagulă de iarnă pentru copii mai mari, te invităm să consulți categoria de Cagule pentru copii și să îți alegi preferatele! Știm cât de important este pentru părinți să le asigure celor mici tot confortul de care au nevoie în timpul orelor de joacă afară, mai ales în zilele mai friguroase, tocmai de aceea cagulele pentru copii din oferta noastră sunt fabricate din materiale de cea mai bună calitate.

Cagulele pentru copii vin într-o varietate de dimensiuni și modele, astfel încât să se potrivească cu preferințele și nevoile fiecărui copil. Cele mai multe cagule sunt disponibile în dimensiuni pentru copii între 0-24 luni și 2-12 ani, astfel încât să poată fi purtate de copii de toate vârstele. De asemenea, cagulele sunt disponibile într-o gamă largă de culori, astfel încât să se potrivească cu stilul și gusturile fiecărui copil. Cagulele pot fi confecționate din bumbac, lână sau blenduri cu modal, mătase sau elastan.

Acestea sunt perfecte atât pentru joaca în aer liber. Protejează urechile și întreaga zona a gâtului, a pieptului și a cefei, sunt extrem de ușor de îmbrăcat și confortabile la purtat, asigurându-le celor mici căldura de care au nevoie fără prea mare efort. Așadar, vezi mărimile și culorile disponibile și alege o căciulă tip cagulă pentru micuțul tău. Îți garantăm că nu vei regreta! 

Livrare gratuită la comenzi peste 189 lei
Pentru comenzile sub 189 lei, livrarea costă 10-15 lei în aria de acoperire a curierilor.
Retur fără dureri de cap
Poți returna ușor în 14 zile și primești rapid banii înapoi!
Istoric
Toate produsele sunt în stoc
Livrăm în 1-4 zile lucrătoare comenzile.