Reduceri
Comandă AZI! Bucură-te de reduceri de iarnă.
boboli
Fuste

Fustă elegantă cu trei straturi de tulle

Preț recomandat de furnizor: 232,00 lei
Lichidare de stoc
66,00 lei
Economisești 166,00 lei (71%)
110,00 lei
Economisești 122,00 lei
Livrare gratuită la comenzi peste 189 lei
Retur facil dacă te răzgândești
Plătești securizat în siguranță

Detalii produs

  • Fustă bogată cu trei straturi din tulle cu sclipici discret și căptușeală din bumbac cu volănaș din tulle. 
  • Se închide cu năsturel și fermoar discret
  • Talie reglabilă
  • Bandă din satin cu detaliu floricică
  • Lungime maximă: 33cm (mărimea 140, 10 ani), 35cm (mărimea 152, 12 ani)

Cod produs: 723068, culoare 7304


Despre boboli

Hăinuțele Boboli sunt croite mai mare. 

Boboli ne-a atras atenția inițial prin imprimeuri și culori și apoi prin calitate și detalii surprinzătoare. Confortul copilului este pus pe primul plan: de exemplu, multe dintre hăinuțe au detalii cusute, dar nu il vor deranja pe cel mic, iar căptușeala nu se dezlipește, culorile rămân vii spălare după spălare, iar micille detalii - capse, fermoare, năsturei - sunt rezistente.  

La început, în anul 1984, Boboli nu era decât un “copil” neastâmpărat, curios, dornic să descopere lucruri noi, să experimenteze noi tendințe în modă, să atingă altfel de orizonturi și să crească frumos alături de ceilalți copii. Dorința i s-a îndeplinit, compania și-a îndeplinit țelul, dar nevoia de creștere și bucuria de a vea mereu contact cu frumoasa lume a copilăriei au rămăs la fel de mari. Poate chiar din aceste motive, pe lângă profesionalism și pasiune pentru modă, Boboli este astăzi unul dintre brandurile preferate de copii și părinți.

Colecțiile de haine Boboli dedicate exclusiv copiilor sunt pline de veselie, vitalitate, inovație, stil și au o personalitate aparte. Multitudinea culorilor și a texturilor țesăturilor, diversitatea modelelor, gradul sporit de confort, de rezistență și calitate a hainelor, toate sunt elemente de bază în descrierea unui brand care se potrivește atât de bine tuturor nevoilor vestimentare ale celor mici. Cât despre materialele cât mai naturale folosite în fabricarea hainelor, crioala lejeră și grija de a le oferi copiilor cât mai multă libertate de mișcare, acestea sunt o garanție a lucrului făcut cu tot sufletul.

Cu Boboli, lumea copilăriei este mai frumoasă, mai distractivă și mai colorată.


-71%
Fustă elegantă cu trei straturi de tulle
Fustă elegantă cu trei straturi de tulle
Fustă elegantă cu trei straturi de tulle
Fustă elegantă cu trei straturi de tulle