Email
Abonează-te la newsletter și ai reducere la prima comandă!
Lego Wear
Cardigane, hanorace și pulovere

Hanorac cu model cerculețe Summer 704

79,00 lei
Economisești 81,00 lei
160,00 lei
Preț recomandat de furnizor
Livrare gratuită la comenzi peste 189 lei
Retur facil dacă te răzgândești
Plătești securizat în siguranță

Detalii produs

  • Hanorac bleumarin cu fermoar.
  • Două buzunare cu fermoar. 
  • Compoziție: 60% bumbac, 40% poliester. 
  • Întreținere: Se spală la 40 de grade, se calcă la temperatură medie. 

Cod produs: 20801, Summer 704, culoare 590. 


Lego Wear

Hăinuțele Lego Wear sunt croite mai mare. 

Ne-au surprins tare plăcut aceste hăinuțe daneze. Sunt hăinuțe în care copiii se simt cu adevărat bine. Sunt croite cu mare atenție ca să se așeze perfect, să ofere libertate de mișcare și să reziste la provocările copilăriei: alergat, cățărat, murdărit. Șiiii multe dintre hăinuțe au buzunare suficient de încăpătoare ca micuții să aiba unde depozita micile comori: pietricele, figurine, mingiuțe etc.  

Compania daneză Kabooki, reprezentată pe piață de brandul Lego Wear, creează și comercializează linii vestimentare de cea mai bună calitate, dedicate copiilor cu vârste cuprinse între 0 și 14 ani.

Este activă în industria vestimentara de peste 25 de ani, iar ecoul motto-ului lor “Noi facem copilăria memorabilă!” răsună și astăzi la fel de puternic ca în prima lor zi de activitate. Compania daneză Kabooki, reprezentată pe piață de brandul Lego Wear, creează și comercializează linii vestimentare de cea mai bună calitate, dedicate copiilor cu vârste cuprinse între 0 și 14 ani. Ceea ce ei numesc “îmbrăcăminte funcțională de joacă” le dă posibiliatatea celor mici să exploreze lumea într-un mod mai confortabil, mai sigur, mai vesel. 

Dorința de a fi cei mai buni, respectul față de clienți, grija față de mediul înconjurător și, nu în ultimul rând, dedicarea sunt valorile de bază ale celor de la Kabooki. 

Din nevoia de a îi face pe cei mici fericiți, iar pe părinți mulțumiți de calitatea si durabilitatea hainelor, articolele vestimentare Logo Wear sunt realizate din țesături naturale, fiind evitată sub orice formă folosirea chimicalelor sau a substanțelor nocive pentru mediu înconjurător.

Kabooki este, de fapt, derivatul cuvântului japonez “kabuki” – o formă tradițională de teatru, celebru pentru costumele multicolore ale actorilor. Așadar, jocul ca o artă, veselia culorilor, pasiunea pentru frumos și rigurozitatea principiilor tradiționale sunt emblematice pentru Kabooki. 


-50%
Hanorac cu model cerculețe Summer 704
Hanorac cu model cerculețe Summer 704
Hanorac cu model cerculețe Summer 704

Cardigane, hanorace și pulovere

Recomandări cardigane, hanorace și pulovere pentru bebeluși: fetițe; copii: fete; vârsta: 3-6 luni, 6-9 luni, 9-12 luni, 18-24 luni, 3-4 ani și 2-3 ani.

Cardigane, hanorace și pulovere →