Body-uri cu mânecă lungă Drappa Dot

17 produse, pagina 1/1
Filtre
Vârsta
Bebeluși
Copii
Marime
Marci

Descoperă colecția noastră de body-uri cu mânecă lungă din materiale naturale.

Body-uri cu mânecă lungă pentru bebeluși și copii de până la 3 ani

Atunci când vine vorba de bebeluși și de garderoba acestora, mai ales în primii ani de viață, body-urile cu mânecă lungă sunt nelipsite. Cei mici trebuie schimbați de mai multe ori pe zi, iar un body pentru bebeluși cu capse te va ajută să faci acest lucru fără efort. Există foarte multe modele de body-uri pentru bebeluși, potrivite pentru primele zile de viață, dar și body-uri pentru copii mărimea 98 de exemplu care sunt potrivite pentru copii de până la 3 ani.

În magazinul nostru online găsești nenumărate modele de body-uri pentru bebeluși cu mânecă lungă care pot fi purtate de cei mici atât acasă, dar și la creșă sau afară la joacă. Din materiale de cea mai bună calitate, certificate GOTS sau Oeko-Standard 100, body-urile pentru bebeluși cu mânecă lungă din oferta noastră pot fi purtate direct pe piele în orice anotimp. Vara direct pe piele, iar iarna pe sub salopete, costumase sau rochițe. Poți opta pentru body-uri cu mânecă lungă din lână pe timp de iarnă și din bumbac organic pe timp de vară.

Cum alegi modelele potrivite de body-uri pentru bebeluși cu mânecă lungă

Dacă te întrebi însă cum să alegi un body cu mânecă lungă pentru un bebe, află că există câteva criterii de care poți ține cont. Primul aspect este materialul, acesta trebuie să aibă certificare OEKO care să ateste că țesătura nu a fost tratată cu substanțe dăunătoare pentru pielea sensibilă a bebelușilor. Noi ne asigurăm că îți punem la dispoziție materiale fine, precum lana sau bumbacul, certificate, care sunt prietenoase cu pielea sensibilă a celor mici.

Alte aspecte de care să ții cont când alegi un body cu mânecă lungă ar fi confortul, să aibă un sistem de prindere rapid (capse) și să permită o asortare ușoară. Gama noastră de body-uri pentru bebeluși cu mânecă lungă este una extrem de vastă și îndeplinește toate aceste cerințe, așadar te invităm să consulți categoria de body-uri cu mânecă lungă și să îți alegi preferatele! 

Livrare gratuită la comenzi peste 189 lei
Pentru comenzile sub 189 lei, livrarea costă 10-15 lei în aria de acoperire a curierilor.
Retur fără dureri de cap
Poți returna ușor în 14 zile și primești rapid banii înapoi!
Istoric
Toate produsele sunt în stoc
Livrăm în 1-4 zile lucrătoare comenzile.