Reduceri
Comandă AZI! Bucură-te de Summer Sales!

Haine de ploaie Fred's World

31 produse, pagina 1/2
Filtre
Vârsta
Bebeluși
Copii
Marime
Marci

Hăinuțe de ploaie pentru copii: geci, pantaloni, salopete pantaloni de la marimea 80 la marimea 140. Potrivite pentru copii de la 1 la 10 ani.

Descoperă colecția noastră de hăinuțe de ploaie gândite în cel mai mic detaliu pentru ca micuții să se bucure de băltoace fără a se uda. Gecuțele au elastic la manșete ca să nu intre apa și frigul. Pantalonii sunt tip salopetă pentru mărimile mai mici de 104 ca apa să nu intre iar spatele să fie mereu protejat. Puneți pantalonașii pe deasupra cizmelor, așezați elasticul și sunteți gata pentru distracție în ploaie. 

Când vine vorba de hainele de ploaie pentru copii, hainele Colorada sunt recunoscute pentru combinația perfectă între stil și funcționalitate. În timp ce vremea ploioasă poate fi adesea o provocare, hainele noastre de ploaie de la Fred's World si Müsli oferă copiilor un sentiment de confort și siguranță, permițându-le să se bucure de fiecare picătură de ploaie într-un mod plin de distracție și cu un stil unic.

Haine de ploaie - calitate și durabilitate:


Hainele de ploaie Fred's World si Müsli sunt fabricate cu o atenție deosebită la calitate și durabilitate. Materialele utilizate sunt rezistente la apă, asigurând că micutii rămân uscați și protejați chiar și în cele mai ploioase zile. Aceste haine rezistă testului timpului și pot fi purtate din nou și din nou, făcându-le o investiție inteligentă pentru părinți.

Detalii funcționale inteligente:


Hainele de ploaie Fred's World si Müsli sunt prevăzute cu detalii funcționale inteligente, concepute special pentru a face experiența în timpul ploii cât mai plăcută și confortabilă. Jachetele sunt dotate cu glugi si mansete cu elastic și buzunare practice, perfecte pentru a păstra mici comori sau pentru a ține mâinile uscate. Cusaturile sunt sudate, iar fermoarele nu permit intrarea apei. În plus, hainele de ploaie Fred's World si Müsli sunt ușor de îmbrăcat și de dezbrăcat, oferindu-le copiilor independența de care au nevoie.

Haine de ploaie versatile pentru toate vârstele:


Hainele de ploaie Fred's World si Müsli sunt disponibile într-o gamă largă de dimensiuni și opțiuni, potrivite pentru toate vârstele de la 1 la 10 ani. Indiferent dacă ai un copil în vârstă 1 an, 2 ani, 3 ani sau 10 anivei găsi cu siguranță haine de ploaie potrivite pentru ei în colecția noastra. Ele sunt croite generos si sunt potrivite pentru copii cu inaltime intre 80cm si 140cm. Sunt gandite pentru layering.

 

Livrare gratuită la comenzi peste 189 lei
Pentru comenzile sub 189 lei, livrarea costă 10-15 lei în aria de acoperire a curierilor.
Retur fără dureri de cap
Poți returna ușor în 14 zile și primești rapid banii înapoi!
Istoric
Toate produsele sunt în stoc
Livrăm în 1-4 zile lucrătoare comenzile.