Reduceri
Comandă AZI! Bucură-te de Summer Sales!

Pantaloni de ploaie

20 produse, pagina 1/1
Filtre
Vârsta
Bebeluși
Copii
Marime
Marci

Pantalonii de ploaie pentru copii


Marimile 80, 86, 92, 98 si 104 au pantaloni cu bretele, ideali pentru copii de 1 an, 2 ani, 3 ani sau 4 ani. Marimile 110, 116, 122, 128, 134 si 140 au pantaloni cu elastic reglabil in talie. Hainele de ploaie sunt croite generos pentru a incapea si alte hainute pe sub ele. 

Pantaloni de ploaie tip salopeta

Pantalonii cu bretele au curele elastice reglabile. Există nasturi de presiune pe laturi, pentru a ajusta lățimea pantalonilor. Deschiderea piciorului este finisată cu o margine elastică internă moale, iar la tiv sunt atașate curele de picior reglabile cu nasturi. Pe spatele ambelor picioare există elemente reflectorizante. În partea din spate există o panglică pentru agățat și o etichetă inscripționabilă pentru nume.

Pantaloni de ploaie pentru copii mai mari

Pantalonii de ploaie pentru copii de 5-10 ani au elastic reglabil in talie.
Pe partea din spate a ambelor picioare există elemente reflectorizante.

Pantaloni de ploaie Müsli si Fred's World au următoarele proprietăți benefice:

Impermeabili, cu o presiune a coloanei de apă de 8.000 mm.
Rezistente la vânt.
Fabricați din poliester reciclat certificat GRS.
Fără fluor și fabricați fără substanțe chimice nocive.
Cusături etanșe/sudate.
Elemente reflectorizante.

Acești pantaloni de ploaie sunt perfecti pentru a proteja cei mici de ploaie și umezeală în timpul activităților lor în aer liber. Materialul PU moale și plăcut oferă confort și libertate de mișcare, iar culorile vibrante și căptușeala contrastantă adaugă un aspect plăcut și distractiv. Pantalonii au o gamă de caracteristici practice, cum ar fi curelele elastice reglabile și cataramele din plastic, care facilitează îmbrăcarea și ajustarea lor. Elementele reflectorizante de pe spatele picioarelor asigură vizibilitatea în condiții de iluminare redusă, sporind siguranța copiilor.

Atât pantalonii de ploaie Fred's World, cât și cei de la Müsli au caracteristici excelente, cum ar fi impermeabilitatea, rezistența la vânt și cusăturile etanșe. Aceștia sunt fabricați din materiale de înaltă calitate, prietenoase cu mediul și fără substanțe chimice nocive. Cu acesti pantaloni de ploaie, copiii pot să se bucure de activitățile lor în natură fără a fi afectați de ploaie sau vânt, având încredere că sunt bine protejați și confortabili.

Livrare gratuită la comenzi peste 189 lei
Pentru comenzile sub 189 lei, livrarea costă 10-15 lei în aria de acoperire a curierilor.
Retur fără dureri de cap
Poți returna ușor în 14 zile și primești rapid banii înapoi!
Istoric
Toate produsele sunt în stoc
Livrăm în 1-4 zile lucrătoare comenzile.