Pijamale Drappa Dot

20 produse, pagina 1/1
Filtre
Vârsta
Bebeluși
Copii
Marime
Marci

Pentru nopțile friguroase de iarnă, pentru serile călduroase de vară, mângâierea catifelată a pijamelelor confecționate din materialele de cea mai bună calitate este esențială unui somn liniștit. Copilul tău va avea cel mai confortabil și odihnitor somn.

Descoperă colecția noastră de pijamale moi și adorabile pentru bebeluși și copii. Veți găsi o gamă versatilă de pijamale de la branduri faimoase și de încredere, care produc pijamale confortabile pentru băieți și fete. Nu facem niciodată compromisuri în ceea ce privește calitatea.

Pijamale pentru bebeluși și copii în diferite mărimi

Este important ca micuții să se simtă confortabil atunci când dorm. Alegem cel mai moale bumbac, cele mai confortabile croieli, pe care copiii le iubesc.

Veți găsi pijamale în două piese cu mânecă lungă sau scurtă, salopete, cămăși de noapte, pijamale și pantaloni de noapte.

În general, menținem un stoc constant de pijamale (salopete lungi sau scurte, cămăși de noapte, pijamale și pantaloni de noapte) în multe mărimi: 44, 50, 56, 62, 68, 74, 80, 86, 92, 98, 104, 110, 116, 122, 128, 134.

Pijamale pentru bebeluși

Avem diferite tipuri de pijamale și salopete pentru bebeluși create din materiale minunate și cu designuri drăguțe pentru cei mici. Puteți alege din pijamale din bumbac sau lână. În plus, pijamalele noastre pentru bebeluși au multe culori și modele diferite.

Pijamale pentru copii

Ora de culcare vine mai ușor atunci când copiii aleg pijamale în care se simt bine. Le vor place moliciunea pijamalelor sau a cămășilor de noapte și designurile confortabile.

Pijamale din materiale minunate


Este important pentru somnul copilului tău sau al bebelușului tău ca pijamalele lor să fie moi și confortabile. Pijamalele confortabile nu înseamnă doar să se potrivească bine, ci și să fie făcute din materiale moi și de înaltă calitate.

Pijamale în culori frumoase pentru băieți și fete

De obicei, avem pijamale în următoarele culori: negru, albastru, maro, verde, roz, bleu. Așadar, ai oportunitatea de a găsi un set frumos și confortabil de pijamale pentru bebeluși sau copii aici, la noi. Pijamalele pentru fete și băieți sunt, de asemenea, un cadou minunat de oferit.

 

Livrare gratuită la comenzi peste 189 lei
Pentru comenzile sub 189 lei, livrarea costă 10-15 lei în aria de acoperire a curierilor.
Retur fără dureri de cap
Poți returna ușor în 14 zile și primești rapid banii înapoi!
Istoric
Toate produsele sunt în stoc
Livrăm în 1-4 zile lucrătoare comenzile.