Reduceri
Comandă AZI! Bucură-te de Summer Sales!

Loud + proud

108 produse, pagina 1/5
Filtre
Vârsta
Marime Îmbrăcăminte

Compania Loud + Proud a fost înființată în 2008 de o mamă a doi copii, care a lucrat ca designer de îmbrăcăminte sport. După nașterea copiilor, a vrut să creeze îmbrăcăminte pentru bebeluși și copii, fabricată din materiale durabile și produsă în condiții de muncă echitabile. loud + proud s-a născut, pentru copii zgomotoși și părinți mândri.

Hainele sunt realizate din bumbac organic. Acest bumbac este cultivat și recoltat fără utilizarea substanțelor chimice nocive. Produsele loud + proud sunt fabricate în Europa, în Portugalia, Ungaria și începând din 2015 și în propria fabrică din Germania. Acest lucru asigură distanțe de transport scurte și un control mai bun al producției.

Începând din 2013, produsele loud + proud poartă logo-ul GOTS, unul dintre cele mai stricte standarde la nivel mondial, cu cele mai înalte cerințe privind durabilitatea materialelor și o producție echitabilă pentru întreaga lanț de producție. GOTS este soluția finală pentru a realiza și a documenta o producție textilă durabilă. Produsele poartă logo-ul GOTS doar dacă toate părțile lanțului de producție sunt certificate conform criteriilor stricte.

Din 2020, loud + proud este neutru din punct de vedere climatic. Gama de produse este extinsă în mod regulat. loud + proud dorește să ofere o alternativă accesibilă la îmbrăcămintea convențională, care conservă resursele și care este fabricată în condiții echitabile.

Livrare gratuită la comenzi peste 189 lei
Pentru comenzile sub 189 lei, livrarea costă 10-15 lei în aria de acoperire a curierilor.
Retur fără dureri de cap
Poți returna ușor în 14 zile și primești rapid banii înapoi!
Istoric
Toate produsele sunt în stoc
Livrăm în 1-4 zile lucrătoare comenzile.