Reduceri
Comandă AZI! Bucură-te de Easter Sales!
Musli
Pantaloni

Pantaloni groși, mov maro de damă

Preț recomandat de furnizor: 295,00 lei
Easter Sales
126,00 lei
Economisești 169,00 lei (57%)
150,00 lei
Economisești 145,00 lei
Livrare gratuită la comenzi peste 189 lei
Retur facil dacă te răzgândești
Plătești securizat în siguranță

Detalii produs

Pantaloni de trening confortabili din bumbac moale. Au buzunare, șiret în talie, iar interiorul este plușat. Produsul este certificat organic GOTS. Acesta este în prezent cel mai înalt standard pentru îmbrăcăminte.

Toate procesele de producție, cum ar fi vopsirea, țesutul și croirea, sunt efectuate conform celor mai stricte reguli, cu respect față de mediu. De asemenea, condițiile de muncă sunt strict monitorizate pe parcursul fiecărui pas al producției.

Compoziție: 100% bumbac organic.


Despre Musli

Produsele Müsli sunt lucrate mare. Alegeți în funcție de înălțimea copilului sau contactați-ne pentru a vă ajuta să alegeți mărimea perfectă.

Bumbacul și lâna sunt organice, certificat GOTS. Chiar și cei mai micuți copii vor observa cât de fine sunt materialele folosite și ce frumos se păstrează spălare după spălare.

Müsli este un brand autentic ce oferă hăinuțe confortabile cu imprimeuri în culori minunate. Sunt hăinuțe care oferă copiilor libertate de mișcare.

Müsli este un brand Green Cotton deținut de Novotex, compania care a creat primul tricou din bumbac organic certificat. Este companie adeseori premiată pentru produsele sale. Designul este scandinav, iar hăinuțele sunt realizate în Europa. Certificările GOTS (pentru bumbac și lână) și Oeko-Tex Standard 100 (pentru produsele din poliester reciclat) confirmă atenția companiei pentru mediu și dezvoltare durabilă.

 


-57%
Pantaloni groși, mov maro de damă
Pantaloni groși, mov maro de damă
Pantaloni groși, mov maro de damă
Pantaloni groși, mov maro de damă