Mayoral
Rochii

Rochie roșie cu fundiță și detalii din broderie

160,00 lei
99,00 lei
Livrare gratuită la comenzi peste 189 lei
Retur facil dacă te răzgândești
Plătești securizat în siguranță

Detalii produs

  • Rochiță roșie cu tulle alb acompaniat de o broderie deosebită. Potrivită atât pentru un eveniment casual cât și pentru o ocazie mai formală.
  • Compoziție: 60% poliester, 38% bumbac, 2% elasten
  • Îngrijire: A se spăla pe dos la 30 grade împreună cu alte culori similare. Se calcă la temperatura scăzută. A nu se călca modelul.
  • Stilizat în Spania. Fabricat în Turcia

Mayoral

Au experiență în producerea și comercializarea de haine și articole de încălțăminte pentru copii de aproape un secol și se mândresc cu istoria unei afaceri prospere ce a debutat în familie.

Mayoral este o companie dedicată designului unor produse perfect echilibrate din punct de vedere calitativ și funcțional. Lider în Spania, Mayoral asigură o gamă completă și competitivă de produse menită să satisfacă atât exigențele vechilor clienți, cât și dorințele viitoarele mămici.

Expresia absolută a calității

Sub sloganul “Fa-ți prieteni”, Mayoral se alimentează cu nevoile vestimentare ale celor mici pentru a evolua constant și pentru a le putea oferi acestora nu doar haine și încălțăminte, dar și bucuria libertății de mișcare și confortul de care au atât de multă nevoie zilnic. Calitatea materialelor, atenția la detalii, croiala fermecătoare a hainelor și a produselor de încălțăminte, precum și diversitatea accesoriilor de puericultura sunt toate parte din definiția unui brand de top cum este Mayoral.

Când rafinamentul se împletește cu naturalețea

Și copiii își doresc haine care sa îi reprezinte. De aceea, ținutele vestimentare marca Mayoral pun accentul pe stil și rafinament, fără a lăsa să se piardă naturalețea, spontaneitatea și puritatea care îi caracterizează pe cei mici.

-38%
Rochie roșie cu fundiță și detalii din broderie
Rochie roșie cu fundiță și detalii din broderie
Rochie roșie cu fundiță și detalii din broderie
Rochie roșie cu fundiță și detalii din broderie

Rochii

Recomandări rochii pentru copii: fete; vârsta: 3-4 ani.

Rochii →