Ky Ky Kids
Rochii cu mânecă scurtă

Rochie elegantă cu fundă și detalii aurii

Preț recomandat de furnizor: 270,00 lei
Lichidare de stoc
67,00 lei
Economisești 203,00 lei (75%)
135,00 lei
Economisești 135,00 lei
Ultimele produse disponibile în stoc.
Livrare gratuită la comenzi peste 189 lei
Retur facil dacă te răzgândești
Plătești securizat în siguranță

Detalii produs

  • Rochiță de ocazie cu detalii deosebite aurii, fundă mare și închidere cu ajutorul unui fermoar discret. Are încorporat și o dublură de tulle pentru a crea un aspect ușor voluminos. 
  • Compoziție: 80% poliester, 20% bumbac
  • Îngrijire: Se spală pe dos la maxim 30 grade alături de culori similare. 
  • Stilizat în Irlanda. Fabricat în Turcia.

Despre Ky Ky Kids

Ky Ky Kids a început ca o afacere de familie: s-a născut un băiețel pe nume Kaya și mama acestuia, ca orice proaspăt părinte, a vrut ceva cu totul “diferit” pentru copilul său în materie de haine, ceva de foarte bună calitate, durabil, confortabil, la un preț cât mai accesibil. Așa că a început să caute materiale calitative și, înainte de a ajunge la haine, s-a apucat de confecționarea lenjeriei de pat pentru bebeluși. De aici până la o afacere prosperă în domeniul modei nu a mai fost decât un pas.

Colecția de îmbrăcăminte pentru copii Ky Ky Kids se diferențiază prin dorința de a oferi copiilor cu vârste cuprinse între 0 și 6 ani haine și accesorii vestimentare diferite față de ce se găsește în magazinele brandurilor competitive. Cu un design atrăgător, prin calitatea materialelor, prin funcționalitate și rezistență, hainele semnate Ky Ky Kids sunt un exemplu de perfecționism și o dovadă a faptului că dacă pui pasiune în ceea ce faci, rezultatul final este unul de excepție.


-75%
Rochie elegantă cu fundă și detalii aurii
Rochie elegantă cu fundă și detalii aurii
Rochie elegantă cu fundă și detalii aurii