Email
Abonează-te la newsletter și ai reducere la prima comandă!
Green Cotton
Pijamale

Salopetă Denim fără mâneci

69,00 lei
Economisești 79,00 lei
148,00 lei
Preț recomandat de furnizor
Livrare gratuită la comenzi peste 189 lei
Retur facil dacă te răzgândești
Plătești securizat în siguranță

Detalii produs

  • Sistem de închidere în partea de jos a salopetei prin intermediul capselor iar în zona umerilor dispune, de asemenea, de câte două capse pe fiecare parte .
  • Manșete la baza gleznelor.
  • Buzunar în față
  • Bumbac organic
  • Compoziție: 95% bumbac, 5% elastan
  • Îngrijire: Se spală pe dos la 40 grade alături de culori similare și se calcă la temperatură medie.
  • Design Danemarca

Cod produs: 1584025700 Culoare: 019402601


Green Cotton

Green Cotton sunt inventatorii primului tricou din bumbac organic. Ne plac hăinuțele lor confortabile, durabile, cu printuri surprinzătoare.

Green Cotton este garanția unei linii vestimentare de excepție, fabricate din materiale textile de cea mai bună calitate, 100% naturale, certificate. Grija și respectul față de nevoile celor mai exigenți clienți, dar și față de fragilitatea mediului înconjurător sunt primordiale pentru cei de la Green Cotton.


Au experiență în industria vestimentară de peste 35 de ani și se mândresc cu lansarea primului tricou certificat 100% din bumbac organic din lume, în anul 1991.


Producția ecologică de articole vestimentare dedicate celor mici se bazează pe o filosofie simplă, dar eficientă - cu cât ai un comportament mai corect față de mediul înconjurător, cu atât mai confortabile și calitative ies produsele finale confecționate din țesături organice. Durabilitatea este, așadar, principala calitate a hainelor confecționate din bumbac organic.

Dezvoltarea armonioasă a copiilor este primul lucru luat în calcul când începe fabricarea hainelor, de aceea articolele vestimentare marca Green Cotton sunt practice, lejere și rezistente, perfecte pentru copiii activi, veseli, cu multă poftă de viață.


-53%
Salopetă Denim fără mâneci
Salopetă Denim fără mâneci
Salopetă Denim fără mâneci

Pijamale

Recomandări pijamale și salopete și pijamale bebeluși pentru bebeluși: fetițe și băieței; vârsta: 18-24 luni.

Pijamale →