boboli
Body-uri

Set 2 body-uri kimono roz cu imprimeu pisică și șoarece

104,00 lei
45,00 lei
Livrare gratuită la comenzi peste 189 lei
Retur facil dacă te răzgândești
Plătești securizat în siguranță

Detalii produs

  • Set de două body-uri tip kimono 
  • Prindere cu capse pe lateral pentru a fi ușor îmbrăcate de bebeluși mici 
  • Compoziție: 100% bumbac
  • Îngrijire: Se spală la 30 de grade, se calcă la temperatură medie. 

Cod produs: 113151

 


boboli

Hăinuțele Boboli sunt croite mai mare. 

Boboli ne-a atras atenția inițial prin imprimeuri și culori și apoi prin calitate și detalii surprinzătoare. Confortul copilului este pus pe primul plan: de exemplu, multe dintre hăinuțe au detalii cusute, dar nu il vor deranja pe cel mic, iar căptușeala nu se dezlipește, culorile rămân vii spălare după spălare, iar micille detalii - capse, fermoare, năsturei - sunt rezistente.  

La început, în anul 1984, Boboli nu era decât un “copil” neastâmpărat, curios, dornic să descopere lucruri noi, să experimenteze noi tendințe în modă, să atingă altfel de orizonturi și să crească frumos alături de ceilalți copii. Dorința i s-a îndeplinit, compania și-a îndeplinit țelul, dar nevoia de creștere și bucuria de a vea mereu contact cu frumoasa lume a copilăriei au rămăs la fel de mari. Poate chiar din aceste motive, pe lângă profesionalism și pasiune pentru modă, Boboli este astăzi unul dintre brandurile preferate de copii și părinți.

Colecțiile de haine Boboli dedicate exclusiv copiilor sunt pline de veselie, vitalitate, inovație, stil și au o personalitate aparte. Multitudinea culorilor și a texturilor țesăturilor, diversitatea modelelor, gradul sporit de confort, de rezistență și calitate a hainelor, toate sunt elemente de bază în descrierea unui brand care se potrivește atât de bine tuturor nevoilor vestimentare ale celor mici. Cât despre materialele cât mai naturale folosite în fabricarea hainelor, crioala lejeră și grija de a le oferi copiilor cât mai multă libertate de mișcare, acestea sunt o garanție a lucrului făcut cu tot sufletul.

Cu Boboli, lumea copilăriei este mai frumoasă, mai distractivă și mai colorată.

-56%
Set 2 body-uri kimono roz  cu imprimeu pisică și șoarece
Set 2 body-uri kimono roz  cu imprimeu pisică și șoarece
Set 2 body-uri kimono roz  cu imprimeu pisică și șoarece
Set 2 body-uri kimono roz  cu imprimeu pisică și șoarece

Body-uri

Recomandări body-uri pentru bebeluși: fetițe; vârsta: 0-1 luni și 3-6 luni.

Body-uri →