Email
Abonează-te la newsletter și ai reducere la prima comandă!
Mayoral
Bluze și cămăși

Set cămașă cu vestă

90,00 lei
Economisești 70,00 lei
160,00 lei
Preț recomandat de furnizor
Livrare gratuită la comenzi peste 189 lei
Retur facil dacă te răzgândești
Plătești securizat în siguranță

Detalii produs

  • Set ce conține o cămașă roz deschis cu detalii discrete în zona mânecilor și un mic buzunar decorativ împreuna cu o vestă bleumarin închis cu un anchior deosebit prin combinația sa de culori.
  • Compoziție: 100% bumbac
  • Îngrijire: Cămașa se spală pe dos la 30 grade alături de culori similare fără îmuiere prealabilă și se calcă la o termperatură medie. Vesta se spală pe dos la 30 grade alături de culori similare fără îmuiere prealabilă și se calcă la o termperatură scăzută.
  • Cămașă: Stilizat în Spania. Fabricat în India. 
  • Vestă: Stilizat în Spania. Fabricat în Bangladeș.

Mayoral

Au experiență în producerea și comercializarea de haine și articole de încălțăminte pentru copii de aproape un secol și se mândresc cu istoria unei afaceri prospere ce a debutat în familie.

Mayoral este o companie dedicată designului unor produse perfect echilibrate din punct de vedere calitativ și funcțional. Lider în Spania, Mayoral asigură o gamă completă și competitivă de produse menită să satisfacă atât exigențele vechilor clienți, cât și dorințele viitoarele mămici.

Expresia absolută a calității

Sub sloganul “Fa-ți prieteni”, Mayoral se alimentează cu nevoile vestimentare ale celor mici pentru a evolua constant și pentru a le putea oferi acestora nu doar haine și încălțăminte, dar și bucuria libertății de mișcare și confortul de care au atât de multă nevoie zilnic. Calitatea materialelor, atenția la detalii, croiala fermecătoare a hainelor și a produselor de încălțăminte, precum și diversitatea accesoriilor de puericultura sunt toate parte din definiția unui brand de top cum este Mayoral.

Când rafinamentul se împletește cu naturalețea

Și copiii își doresc haine care sa îi reprezinte. De aceea, ținutele vestimentare marca Mayoral pun accentul pe stil și rafinament, fără a lăsa să se piardă naturalețea, spontaneitatea și puritatea care îi caracterizează pe cei mici.


set.
-43%
Set cămașă cu vestă
Set cămașă cu vestă
Set cămașă cu vestă
Set cămașă cu vestă
Set cămașă cu vestă
Set cămașă cu vestă
Set cămașă cu vestă
Set cămașă cu vestă

Bluze și cămăși

Recomandări bluze și cămăși și seturi pentru bebeluși: băieței; vârsta: 3-6 luni.

Bluze și cămăși →