Green Cotton
Bluze

Bluziță roz cu mânecă lungă și imprimeu rândunici

Preț recomandat de furnizor: 150,00 lei
Lichidare de stoc
36,00 lei
Economisești 114,00 lei (76%)
100,00 lei
Economisești 50,00 lei
Ultimele produse disponibile în stoc.
Livrare gratuită la comenzi peste 189 lei
Retur facil dacă te răzgândești
Plătești securizat în siguranță

Detalii produs

  • Bluziță cu mânecă lungă din cel mai fin și rezistent bumbac organic certificat GOTS
  • Se închide cu două capse pe umăr
  • Culoare: coral
  • Compoziție: 95% bumbac organic, 5% elastan 

Despre Green Cotton

Green Cotton sunt inventatorii primului tricou din bumbac organic. Ne plac hăinuțele lor confortabile, durabile, cu printuri surprinzătoare.

Green Cotton este garanția unei linii vestimentare de excepție, fabricate din materiale textile de cea mai bună calitate, 100% naturale, certificate. Grija și respectul față de nevoile celor mai exigenți clienți, dar și față de fragilitatea mediului înconjurător sunt primordiale pentru cei de la Green Cotton.


Au experiență în industria vestimentară de peste 35 de ani și se mândresc cu lansarea primului tricou certificat 100% din bumbac organic din lume, în anul 1991.


Producția ecologică de articole vestimentare dedicate celor mici se bazează pe o filosofie simplă, dar eficientă - cu cât ai un comportament mai corect față de mediul înconjurător, cu atât mai confortabile și calitative ies produsele finale confecționate din țesături organice. Durabilitatea este, așadar, principala calitate a hainelor confecționate din bumbac organic.

Dezvoltarea armonioasă a copiilor este primul lucru luat în calcul când începe fabricarea hainelor, de aceea articolele vestimentare marca Green Cotton sunt practice, lejere și rezistente, perfecte pentru copiii activi, veseli, cu multă poftă de viață.


-76%
Bluziță roz cu mânecă lungă și imprimeu rândunici Freds World
Bluziță roz cu mânecă lungă și imprimeu rândunici
Bluziță roz cu mânecă lungă și imprimeu rândunici