Reduceri
Comandă AZI! Bucură-te de Summer Sales!

Căciulițe pentru bebeluși

94 produse, pagina 1/4
Filtre
Marime Accesorii
Marci

La Colorada veți găsi o selecție largă de căciulițe pentru bebeluși realizate din materiale naturale cum ar fi lâna sau bumbacul organic. Fiecare căciuliță pentru bebeluși este fabricată cu grijă din cele mai moi și confortabile materiale.

Cum alegem mărimea pentru căciulițele pentru bebeluși? Este ușor. Tot ce trebuie să faci este să masori circumferința capului bebelușului, consulți ghidul nostru de mărimi și vei fi sigură că ai ales mărimea potrivită. 

Ghid mărimi căciulițe pentru bebeluși

Veți găsi mai multe mărimi de căciuli.

  • Mărimea 56/62 este potrivită pentru bebeluși de 0-3 luni și 3-6 luni și o circumferință a capului de 38-41 cm.
  • Mărimea 68/74 este potrivită pentru bebeluși de 6-9 luni și 9-12 luni și o circumferință a capului de 41-44 cm.
  • Mărimea 80/86 este potrivită pentru copii de 1-2 ani și o circumferință a capului de 44-47 cm.
  • Mărimea 92/98 este potrivită pentru copii de 2-3 ani și o circumferință a capului de 47-50 cm.

Căciulițele 100% bumbac organic și căciulițele tricotate sunt mai elastice și vor putea fi purtate mai mult timp.

Căciulițe și bonete pentru bebeluși din materiale naturale

Veți găsi o selecție mare de căciulițe și bonete pentru bebeluși din diferite materiale. Poate fi o idee bună să aflați dinainte din ce material este fabricată căciulița, deoarece diferitele materiale au diferite calități.

Căciulițele și bonetele pentru bebeluși din lână sunt în general călduroase și lâna are o proprietate de reglare a căldurii. Bonetele pentru bebeluși din bumbac sunt în general mai puțin călduroase și pot fi foarte practice în zile calde, dar vântoase.

Sub fiecare descriere a produsului, aveți opțiunea să citiți mai multe despre căciulițele și bonetele diferite și din ce sunt fabricate.

Căciulițe pentru bebeluși în culori frumoase

Avem căciulițe pentru bebeluși într-o varietate mare de culori ușor de asortat cu hăinuțele, precum și imprimeuri delicioase.

În mod normal, avem căciulițe pentru bebeluși în culori precum albastru, maro, gri, verde, galben, alb, mov, portocaliu, roz sau roșu. Unele căciulițe pentru bebeluși vin în culori frumoase și vii, în timp ce altele au culori calme, pastelate sau nuanțe prăfuite.

Printre modele și motive, veți găsi dungi, animale, imprimeuri cu animale, modele floralei multe altele. Avem chiar și modele tricotate. Indiferent ce căutați, vă putem garanta că veți găsi ceva pe placul vostru în selecția noastră mare.

Când ar trebui să poarte un bebeluș o căciuliță?

Există multe opinii diferite cu privire la momentul în care un copil mic ar trebui să poarte o căciuliță. Copiii mici își pierd în principal căldura corporală prin cap, iar o căciuliță este, prin urmare, o parte importantă a îmbrăcămintei copilului când este frig și bate vântul afară.

Copiii mici și bebelușii au în mod normal nevoie de o căciuliță sau o bonetă când sunt afară și este frig și bate vândul sau când sunt în cărucior.

În zilele calde, poate fi o idee bună să înlocuiți căciulița pentru bebeluși cu o pălărie, astfel încât copilul să fie protejat de razele soarelui.

Căciulițe pentru bebeluși în diferite stiluri

Avem căciulițe pentru bebeluși de la branduri scandinave care pun mare accent pe calitate și confort. Căciulițele pentru bebeluși sunt de tip beanie sau bonetă cu șnur. Există ceva pentru fiecare.

Certificarea Oeko-Tex 100 și GOTS

Multe dintre căciulițele pentru bebeluși de la Colorada au fie certidicare Oeko-Tex Standard 100, fie certificarea GOTS. Cele două tipuri de certificare asigură faptul că mărcile individuale evită utilizarea de substanțe periculoase și nocive în producția căciulițelor pentru bebeluși.

Atunci când un produs are una dintre cele două certificări, puteți fi sigur că produsul nu are substanțe periculoase și alergene.

Livrare gratuită la comenzi peste 189 lei
Pentru comenzile sub 189 lei, livrarea costă 10-15 lei în aria de acoperire a curierilor.
Retur fără dureri de cap
Poți returna ușor în 14 zile și primești rapid banii înapoi!
Istoric
Toate produsele sunt în stoc
Livrăm în 1-4 zile lucrătoare comenzile.