Green Cotton
Colanți

Colanți din bumbac organic cu imprimeu floral

40,00 lei
Economisești 53,00 lei
93,00 lei
Preț recomandat de furnizor
Livrare gratuită la comenzi peste 189 lei
Retur facil dacă te răzgândești
Plătești securizat în siguranță

Detalii produs

  • Colanți cu imprimeu floral în nuanțe de verde și roz piersicuță comozi și potriviți pentru bebeluși.
  • Bumbac organic.
  • Compoziție: 95% bumbac, 5% elastan
  • Îngrijire: Se spală pe dos la 40 grade alături de culori similare și se calcă la temperatură medie. A nu se folosi înălbitor.
  • Design Danemarca. Fabricat în Europa.

Cod produs: 1533013000 Culoare: 015270601


Green Cotton

Green Cotton sunt inventatorii primului tricou din bumbac organic. Ne plac hăinuțele lor confortabile, durabile, cu printuri surprinzătoare.

Green Cotton este garanția unei linii vestimentare de excepție, fabricate din materiale textile de cea mai bună calitate, 100% naturale, certificate. Grija și respectul față de nevoile celor mai exigenți clienți, dar și față de fragilitatea mediului înconjurător sunt primordiale pentru cei de la Green Cotton.


Au experiență în industria vestimentară de peste 35 de ani și se mândresc cu lansarea primului tricou certificat 100% din bumbac organic din lume, în anul 1991.


Producția ecologică de articole vestimentare dedicate celor mici se bazează pe o filosofie simplă, dar eficientă - cu cât ai un comportament mai corect față de mediul înconjurător, cu atât mai confortabile și calitative ies produsele finale confecționate din țesături organice. Durabilitatea este, așadar, principala calitate a hainelor confecționate din bumbac organic.

Dezvoltarea armonioasă a copiilor este primul lucru luat în calcul când începe fabricarea hainelor, de aceea articolele vestimentare marca Green Cotton sunt practice, lejere și rezistente, perfecte pentru copiii activi, veseli, cu multă poftă de viață.


-56%
Colanți din bumbac organic cu imprimeu floral
Colanți din bumbac organic cu imprimeu floral
Colanți din bumbac organic cu imprimeu floral

Colanți

Recomandări colanți pentru bebeluși: fetițe; vârsta: 1-3 luni.

Colanți →