Fred's World
Costume de baie

Costum de baie întreg cu protecție UV pentru băieți, UPF 50+

Preț recomandat de furnizor: 205,00 lei
Lichidare de stoc
76,00 lei
Economisești 129,00 lei (62%)
130,00 lei
Economisești 75,00 lei
Ultimele produse disponibile în stoc.
Livrare gratuită la comenzi peste 189 lei
Retur facil dacă te răzgândești
Plătești securizat în siguranță

Detalii produs

Costum de baie albastru cu protecție UV, UPF 50+ (cea mai mare protecție pentru textile)

Se usucă rapid.

Mărimea 104/110 nu are slip.

Dimensiuni 104/110:

  • 51cm lungime de la umăr
  • 28.5cm latime

Materialele din care este fabricat costumul blochează minim 97,50% dintre razele UV asigurând astfel protecție maximă împotriva razelor solare.

Gulerul înalt protejează zona gâtului și ceafa.

Compoziție: 82% poliamida, 18% elastan.

Deja le știți și le iubiti: hăinuțele daneze Green Cotton au cel mai fin bumbac organic, cea mai rezistentă lâniță și poliester reciclat din fibre inteligente care țin cald și protejeaza de ploaie, zăpadă și vânt.

Am ales brandurile Musli, Fred's World și Drappa Dot by Green Cotton, pentru că sunt super rezistente, își păstrează forma și culorile, spălare după spălare. Iar croielile sunt special gândite pentru copii activi.


Despre Fred's World

Produsele Fred’s World sunt lucrate mare. Alegeți în funcție de înălțimea copilului sau contactați-ne pentru a vă ajuta să alegeți mărimea perfectă.

Bumbacul și lâna sunt organice, certificat GOTS. Chiar și cei mai micuți copii vor observa cât de fine sunt materialele folosite și ce frumos se păstrează spălare după spălare.  

Fred’s World by Green Cotton creează hăinuțe durabile cu accent pe dezvoltarea armonioasă a copiilor. Nu sunt hăinuțe pentru prinți și prințese, ci pentru copii activi care se bucură de viață în hăinuțe practice. 

Fred’s World este un brand Green Cotton deținut de Novotex, compania care a creat primul tricou din bumbac organic certificat. Este companie adeseori premiată pentru produsele sale. Designul este scandinav, iar hăinuțele sunt realizate în Europa. Certificările GOTS (pentru bumbac și lână) și Oeko-Tex Standard 100 (pentru produsele din poliester reciclat) confirmă atenția companiei pentru mediu și dezvoltare durabilă.


-62%
Costum de baie întreg cu protecție UV pentru băieți, UPF 50+