Reduceri
Comandă AZI! Bucură-te de Summer Sales!
Fred's World
Pantaloni

Pantaloni de trening groși roz

Preț recomandat de furnizor: 170,00 lei
Summer Sales
68,00 lei
Economisești 102,00 lei (60%)
80,00 lei
Economisești 90,00 lei
Livrare gratuită la comenzi peste 189 lei
Retur facil dacă te răzgândești
Plătești securizat în siguranță

Detalii produs

Confectionați din 100% bumbac organic certificat GOTS, acești pantaloni de trening sunt perfecți pentru o zi relaxantă acasă. Bumbacul organic este moale și calduros, oferind confort maxim. Alege o opțiune ecologică și confortabilă pentru ținuta ta de casă!

Compoziție: 100% bumbac organic.


Despre Fred's World

Produsele Fred’s World sunt lucrate mare. Alegeți în funcție de înălțimea copilului sau contactați-ne pentru a vă ajuta să alegeți mărimea perfectă.

Bumbacul și lâna sunt organice, certificat GOTS. Chiar și cei mai micuți copii vor observa cât de fine sunt materialele folosite și ce frumos se păstrează spălare după spălare.  

Fred’s World by Green Cotton creează hăinuțe durabile cu accent pe dezvoltarea armonioasă a copiilor. Nu sunt hăinuțe pentru prinți și prințese, ci pentru copii activi care se bucură de viață în hăinuțe practice. 

Fred’s World este un brand Green Cotton deținut de Novotex, compania care a creat primul tricou din bumbac organic certificat. Este companie adeseori premiată pentru produsele sale. Designul este scandinav, iar hăinuțele sunt realizate în Europa. Certificările GOTS (pentru bumbac și lână) și Oeko-Tex Standard 100 (pentru produsele din poliester reciclat) confirmă atenția companiei pentru mediu și dezvoltare durabilă.


-60%
Pantaloni de trening groși roz