Ky Ky Kids
Tricouri

Set Molly tricou și fustă

Preț recomandat de furnizor: 135,00 lei
Lichidare de stoc
40,00 lei
Economisești 95,00 lei (70%)
80,00 lei
Economisești 55,00 lei
Ultimele produse disponibile în stoc.
Livrare gratuită la comenzi peste 189 lei
Retur facil dacă te răzgândești
Plătești securizat în siguranță

Detalii produs

  • Set ce include un tricou alb cu imprimeu și o fustiță în stil tutu cu bandă elastică ușor sclipicioasă.
  • Compoziție tricou: 95% bumbac, 5% elastan
  • Compoziție fustă: 80% bumbac, 20% poliester
  • Îngrijire: Se spală pe dos la maxim 40 grade alături de culori asemănătoare, nu se folosește înălbitor. Tricoul se calcă la temperatură medie.
  • Stilizat în Irlanda. Fabricat în Turcia.

Despre Ky Ky Kids

Ky Ky Kids a început ca o afacere de familie: s-a născut un băiețel pe nume Kaya și mama acestuia, ca orice proaspăt părinte, a vrut ceva cu totul “diferit” pentru copilul său în materie de haine, ceva de foarte bună calitate, durabil, confortabil, la un preț cât mai accesibil. Așa că a început să caute materiale calitative și, înainte de a ajunge la haine, s-a apucat de confecționarea lenjeriei de pat pentru bebeluși. De aici până la o afacere prosperă în domeniul modei nu a mai fost decât un pas.

Colecția de îmbrăcăminte pentru copii Ky Ky Kids se diferențiază prin dorința de a oferi copiilor cu vârste cuprinse între 0 și 6 ani haine și accesorii vestimentare diferite față de ce se găsește în magazinele brandurilor competitive. Cu un design atrăgător, prin calitatea materialelor, prin funcționalitate și rezistență, hainele semnate Ky Ky Kids sunt un exemplu de perfecționism și o dovadă a faptului că dacă pui pasiune în ceea ce faci, rezultatul final este unul de excepție.


-70%
Set Molly tricou și fustă
Set Molly tricou și fustă
Set Molly tricou și fustă
Set Molly tricou și fustă
Set Molly tricou și fustă