Șosete din bambus pentru copii

28 produse, pagina 1/2
Filtre
Marime Accesorii

Șosetele din bambus pentru copii sunt ideale atât pe timp de vară, dar și iarna, datorită faptului că bambusul este un material cu puternice proprietăți absorbante care menține temperatura corpului. Pot să absoarbă de patru ori mai multă apă decât bumbacul obișnuit, menținând astfel piciorușele celor mici tot timpul uscate. Totodată, bambusul are proprietăți antibacteriene, lasă pielea să respire și previne mirosurile neplăcute.

Șosete din bambus pentru copii, ideale pentru piciorușe năzdravăne

Șosetele din bambus pentru copii sunt ideale atât pe timp de vară, dar și iarna, datorită faptului că bambusul este un material cu puternice proprietăți absorbante care menține temperatura corpului. Sunt potrivite pentru copiii care suferă de alergii, acestea putând să absoarbă de patru ori mai multă apă decât bumbacul obișnuit, menținând astfel piciorușele celor mici tot timpul uscate. Totodată, bambusul are proprietăți antibacteriene, lasă pielea să respire și previne mirosurile neplăcute.

Realizate din bambus organic certificat OEKO_TEX®, care atestă că țesătura nu conține substanțe dăunătoare pentru pielea delicată a celor mici, șosetele din oferta noastră pot fi comandate într-o gamă largă de culori și mărimi.

Comandă șosete din bambus pentru copii de pe Colorada.ro

Indiferent că optezi pentru șosete din bambus pentru copii în culori neutre sau în culori vesele, te asigurăm că faci cea mai bună alegere. Pe lângă faptul că are o grămadă de avantaje, șosetele din bambus pentru copii pe care ți le punem la dispoziție sunt ușor de spălat și nu necesită instrucțiuni speciale. Totodată, pot fi uscate în mașina de uscat rufe fără să intre la apă sau să se deformeze.

Așadar, dacă ești în căutare de șosete pentru copii din bambus, te invităm să descoperi gama de produse disponibilă pe rafturile noastre virtuale. Alege din zecile de modele pe care ți le punem la dispoziție și bucură-te de cele mai rezistente șosete pentru copii! Fibra din bambus este foarte rezistentă la uzură, Asociația de verificare a Textilelor din Japonia confirmând faptul că chiar și după 50 de spălări industriale, fibra de bambus încă își păstrează proprietățile. 

Ghid mărimi șosete din bambus pentru copii

Modelul MP10 este mai lung și în talpă și în înălțime și este potrivit pentru sezonul toamnă/iarnă.

Modelul MP11 este mai scurt și în talpă și în înălțime și este potrivit pentru sezonul primăvară/vară. 

Șosetele din bambus se întind foarte mult, își dublează lungimea. 

Ghid mărimi șosete din bambus, modelul MP10

Mărime Lungime talpă neîntinsă Înălțime fără călcâi
19-22 11,5 cm 9 cm
23-26 12,5 cm 10 cm
27-30 13,5 cm 11,5 cm
31-34 16 cm 11,5 cm

Ghid mărimi șosete din bambus, modelul MP11

Mărime Lungime talpă neîntinsă Înălțime fără călcâi
19-22 9,5 cm 6 cm
23-26 11 cm 7,5 cm
27-30 11,5 cm 8 cm
31-34 13 cm 8,5 cm
Livrare gratuită la comenzi peste 189 lei
Pentru comenzile sub 189 lei, livrarea costă 10-15 lei în aria de acoperire a curierilor.
Retur fără dureri de cap
Poți returna ușor în 14 zile și primești rapid banii înapoi!
Istoric
Toate produsele sunt în stoc
Livrăm în 1-4 zile lucrătoare comenzile.