Tape a l’oeil

Un produs, pagina 1/1
Filtre
Marci

Pasiunea pentru a aduce zâmbete pe chipuri este lucrul fundamental prin care Tape a l’oeil a putut ajunge la inimile celor mici.

Și încă ceva: satisfacția gândului că le pot oferi copiilor o gamă impresionantă de hăinuțe și accesorii vestimentare croite special pentru firea lor jucăușă și pentru spiritul lor vibrant.
Experiență de ani de zile, creativitatea, respectul pentru clienți, dăruirea și găsirea unui echilibru perfect între eleganță și funcționalitate sunt ingredientele cheie pe care Tape a l’oeil a reușit să le amestece într-un mod unic, ideal pentru a le oferi consumatorilor articole și accesorii de îmbrăcăminte premium.


Culoare, veselie și mult, mult suflet


Hainele semnate Tape a l’oeil se asortează cu veselia copilăriei într-un mod rafinat, aparte. Pentru ca sunt create de fiecare data cu mult suflet, din inimile oamenilor care au înțeles că orice copil are nevoie de ceva în plus, nu doar de o simplă haină. Are nevoie de un obiect vestimentar distinct, potrivit personalității lui, rezistent, lejer și mereu la modă.

Livrare gratuită la comenzi peste 189 lei
Pentru comenzile sub 189 lei, livrarea costă 10-15 lei în aria de acoperire a curierilor.
Retur fără dureri de cap
Poți returna ușor în 14 zile și primești rapid banii înapoi!
Istoric
Toate produsele sunt în stoc
Livrăm în 1-4 zile lucrătoare comenzile.