Reduceri
Comandă AZI! Bucură-te de reduceri de iarnă.
original marines
Tricouri

Tricou roșu BMX

Preț recomandat de furnizor: 61,00 lei
Lichidare de stoc
21,00 lei
Economisești 40,00 lei (65%)
35,00 lei
Economisești 26,00 lei
Livrare gratuită la comenzi peste 189 lei
Retur facil dacă te răzgândești
Plătești securizat în siguranță

Detalii produs

  • Tricou roșu cu imprimeu BMX pe față 
  • Bandă Hero aplicată pe mâneci și umeri 
  • Compoziție: 100% bumbac

Despre original marines

Designerii de sub umbrela Original Marines au avut, de la bun început, o misiune clară: să îmbunătățească viață clienților prin crearea și distribuirea produselor de cea mai bună calitate, la cele mai bune prețuri. 

De aici până la a excela și a ajunge un furnizor de top în materie de articole vestimentare dedicate copiilor, a fost un singur pas. Și a fost făcut cu glorie. 

Pentru că nevoile vestimentare ale copiilor sunt, uneori, și mai complexe față de ale adulților, designerii Original Marines s-au aventurat în poveștile copilăriei cu multă răbdare și determinare. Au înțeles că trebuie să fie cei mai buni prieteni ai celor mici, să fie tovarăși și cu supereroii lor și să nu contenească nicio secundă să îi uimească prin hăinuțele pe care le fac pentru ei. 

Creativitatea - secretul unei afaceri de succes

Cei mici sunt singură și cea mai bună sursă de inspirație în crearea articolelor vestimentare marca Original Marines. Fără energia și emoțiile copiilor, hainele ar fi o simplă necesitate. Dar când te lași acaparat de vibrația copilăriei, tot ceea ce ține de vestimentație capăta un alt sens și se transformă în bucurie, lejeritate și multă, multă culoare.


-65%
Tricou roșu BMX 3-4 ani (104cm)
Tricou roșu BMX
Tricou roșu BMX
Tricou roșu BMX